Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Marlies Claasen zingt Kerst

december 12 om 3:00 pm tot 5:00 pm

€18,50

Ook genieten van een heerlijke avond in kerstsfeer? Na een Coronakerst vorig jaar kan het gelukkig weer…

Marlies Claasen neemt u met flair mee op deze ongedwongen sfeervolle avond. Ze zingt bekende en onbekendere mooie songs met een link naar de knusheid en gezelligheid van kerstmis.

Van ‘I’m dreaming of a white Christmas’ tot ‘Jingle bells’ en nostalgische kerstliedjes. Maar ook nieuw eigen werk en bewerkingen van traditionals! Want er komt een grote wens van Claasen, Maas & Klein uit. Ze schrijven en arrangeren op dit moment stukken voor een ‘mini Christmas Album’ dat later dit jaar zal verschijnen.

Marlies is niet alleen een begenadigd zangeres, als presentator beheerst ze de kneepjes van het verhalen vertellen. U kunt dus zeker ook een kerstverhaal verwachten, verteld op een bedje van piano en gitaar. Will Maas en Tom Klein kennen elkaar al sinds hun conservatoriumtijd.

Op 6 augustus dit jaar kwam hun eerste album Piú Vicino uit. Op dit album nam Marlies de vocalen voor haar rekening. U gaat er tijdens dit concert ongetwijfeld wat van horen. Piú Vicino werd geschreven tijdens de Coronapandemie. De muziek ademt nabijheid, hunkering naar de ander, naar een winteravond bij een knapperend haardvuur…

Marlies Claasen – vocals
Will Maas – toetsen, accordeon
Tom Klein – gitaar
Jurriaan Boerstoel – techniek

Gegevens

Datum:
december 12
Tijd:
3:00 pm tot 5:00 pm
Kosten:
€18,50
Site:
https://demattelier.nl/tickets/marlies-claasen-kerstconcert/

Organisator

De Mattelier
Telefoon:
0544-462020
E-mail:
Info@demattelier.nl
Site:
https://demattelier.nl/

Locatie

De Mattelier
Mattelierstraat 19
Groenlo, 7141 BP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0544-462020
Site:
https://demattelier.nl/